Biscaya 370 All Season tunneltent

Cabanon Biscaya 370 All Season (SET)
Vanaf € 3.999,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Biscaya 370 All Season tunneltent is een zeer ruime familietent voor 4 tot 5 personen met een royale luifel van 180 cm diep, extra lange slaapcabines en een grote leefruimte. De Biscaya tunneltent is gemaakt van Ten Cate All Season Residental tentdoek, een zeer duurzaam materiaal en makkelijk schoon te maken.

Afwerking tot in detail

De tent is voorzien van grote pvc-ramen met horrengaas in het slaap- en leefgedeelte. De slaapcabines hebben een extra groot ventilatieraam in zowel de deur als de achterzijde. Op deze manier kunt u genieten van een prettig klimaat in de tent. Achterin de tent zijn inritsbare, extra donkere slaapcabines geplaatst met 2 compartimenten en oprolbare scheidingswanden. De slaapcabines zijn extra lang, namelijk 240 centimeter. Zo zijn de ruimtes ook geschikt voor grote opblaasbedden. De royale leefruimte is 230 cm breed en 370 cm lang en is voorzien van een verplaatsbare voorwand, te plaatsen in het leefgedeelte en de luifel maar is ook uitneembaar voor meer leef- of luifelruimte.

Opzetgemak tent

De tunneltent heeft aluminium tentstokken. Deze dikwandige, verstelbare aluminium boogstokken zijn voorgebogen zodat u de tent makkelijk omhoog zet. De binnentunnels met ritsen zorgen voor extra stabiliteit en opzetgemak en rondom de tent zijn afspanpunten geplaatst voorzien van stevige verstelbare spanbanden.

Meer informatie
Productnaam Biscaya 370 All Season tunneltent
PLU 1382051
Merk Cabanon
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur Beige/antraciet
Aantal personen 4 personen
Afmetingen (l x b) 650 x 370 cm
Hoogte 220 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 195 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 150 cm
Gewicht ± 53,8 kg
Materiaal buitentent All Season
Materiaal binnentent Katoen
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Materiaal grondzeil Bisonyl
Materiaal stokken Aluminium
Inclusief Afspanbanden, Haringen, Scheerlijnen