Biscaya 440 All Season tunneltent

Cabanon Biscaya 440 All Season tunneltent
Vanaf € 3.399,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Biscaya 440 All Season tunneltent is een zeer luxe en stijlvolle familietent voor maximaal 6 personen. De leefruimte heeft een praktische keukenuitbouw voor extra stahoogte en een optimaal gebruik van de ruimte. De royale luifel van 240 cm diep heeft oprolbare zijwanden en wegrolbare windvangers. Achterin de tent zijn drie inritsbare en extra donkere slaapcabines geplaatst, waaronder een King Size cabine voor twee volwassenen en een kind.

Permanent ventilatiesysteem

De tent is voorzien van een ventilatiesysteem in het slaap- en leefgedeelte. De slaapcabines hebben een extra groot ventilatieraam in zowel de deur als de achterzijde. De zijramen in het leefgedeelte ventileren ook optimaal bij slecht weer en de voorwand in de leefruimte heeft ook extra ventilatiemogelijkheden. Op deze manier kunt u genieten van een prettig klimaat in de tent.

Indeling tent

Achterin de tent zijn slaapcabines geplaatst met 3 compartimenten en oprolbare scheidingswanden met extra zware 10 mm ritsen. De slaapcabines zijn extra lang, namelijk 240 centimeter. Zo zijn de ruimste ook geschikt voor grote opblaasbedden. Aan de voorkant van de slaapcabine kan een organizer set worden bevestigd, dit is een apart product. De royale leefruimte is voorzien van grote pvc-ramen met horrengaas voor optimaal zicht en ventilatie. De gordijnen met een variabel verduistersysteem zijn de bedienen vanuit de leefruimte. De voorwand van de leefruimte is uitneembaar voor meer leef- of luifelruimte. De luifel heeft een voorwand die u apart kunt aanschaffen, om de leefruimte groter te maken of insectvrij buiten te zitten.

Opzetgemak tent

De tunneltent heeft aluminium tentstokken. Deze dikwandige, verstelbare aluminium boogstokken zijn voorgebogen zodat u de tent makkelijk omhoog zet. De binnentunnels met ritsen zorgen voor extra stabiliteit en opzetgemak. Rondom de tent zijn afspanpunten geplaatst voorzien van stevige verstelbare spanbanden.

Meer informatie
Productnaam Biscaya 440 All Season tunneltent
PLU 1380512
Merk Cabanon
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur Beige/antraciet
Aantal personen 6 personen
Afmetingen (l x b) 760 x 440 cm
Hoogte 225 cm
Aantal slaapvertrekken 3 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 240 x 180 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 240 x 140 cm
Afmetingen slaapcabine 3 (l x b) 240 x 100 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 270 x 440 cm
Gewicht ± 60,5 kg
Materiaal buitentent All Season
Materiaal binnentent Katoen
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Materiaal grondzeil Bisonyl
Materiaal stokken Aluminium
Inclusief Haringen, Scheerlijnen