Chamonix Basic vouwwagen 2022

Ruime vouwwagen voor 4 tot 8 personen

Vanaf € 11.599,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Chamonix Basic vouwwagen is een sportieve vouwwagen voor 4 tot 8 personen. Deze vouwwagen biedt een zeer ruime leefruimte die u kunt uitbreiden door de voorwand te verplaatsen. Zo heeft u voldoende ruimte tijdens uw vakantie.

De wagen heeft grote ramen die u kunt afdekken met de ritsbare afdekflappen. Hierdoor kunt u de leefruimte donker maken. De brede bedden in combinatie met de dubbele lattenbodem en de verduisterde tentdoeken zorgen voor extra slaapcomfort. Wanneer de wagen is uitgeklapt, kunt u de ruimte onder de slaapruimte gebruiken als opbergplaats of extra slaapplekken.

Makkelijk op te zetten

Deze vouwwagen is zeer makkelijk en snel op te zetten, aangezien deze maar drie boogstokken heeft. Er is echter ook de mogelijkheid om enkel de wagentent op te bouwen waardoor deze zeer geschikt is voor doorreizen of korte overnachtingen. Blijft u voor langere duur op één plek, dan kunt u de hele vouwwagen opzetten.

Gebruikersgemak

Bij de ontwikkeling van deze vouwwagen is er focus gelegd op het gemak van de gebruiker. Deze Cabanon vouwwagen is voorzien van een Easy Pack System. Dit systeem maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel in en uit te laden. De vouwwagen is uitgevoerd met geremd Al-Ko onderstel met terugrij-automaat. Verder zit er een neuswiel aan de V-Dissel. Met de vier uitdraaisteunen kunt u eenvoudig de wagen stabiel neerzetten. Daarnaast is de wagen makkelijk op te bouwen door middel van het symmetrische uitklapsysteem. Door dit systeem komen de tentdoeken niet tussen de matrassen en blijven uw bedden droog wanneer u de wagen op- of afbouwt als het regent.

Meer informatie
Productnaam Chamonix Basic vouwwagen 2022
PLU 1383723
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, V-dissel, Verlengd afdekzeil, Voortent
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 220 x 168 cm
Afmetingen voortent (b x d) 500 x 300 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 500 x 220 cm
Totale afmetingen 735 x 500 x 240 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 474 kg
Laadgewicht ± 276 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Kleur Beige - groen