Chamonix Basic vouwwagen

Zwaar katoenen vouwwagen voor 4 tot 8 personen
€ 8.999,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Chamonix is een ruime vouwwagen met een prettige lichtinval. Doordat de wagen slechts drie boogstokken kent, is de tent in vergelijking met traditionele vouwwagens eenvoudig opzetbaar. Met extra brede bedden, een sportieve uitstraling en de verplaatsbare voorwand is de Chamonix een gezinsvouwwagen van formaat waar u wekenlang kampeerplezier aan beleeft.

Voor een korte overnachting is het mogelijk om alleen de wagentent op te zetten. Wanneer u langer blijft staan kunt u de Chamonix in zijn geheel opzetten. Met de verplaatsbare voorwand kunt u een riant grote voortent creëren van bijna 26m². De grote ramen kunnen verduisterd worden met de ritsbare afdekflappen.

Het sterke bisonyl kuipgrondzeil kan volledig in de voortent geritst worden. Hierdoor ontstaat er een groot afgesloten ruimte en blijft regenwater buiten de deur. Het grondzeil is overigens gemakkelijk te reinigen.

De Chamonix beschikt over een uitstekende kwaliteit boogframe en een zwaar katoenen tentdoek. Doormiddel van deze boogstukken is de vouwwagen gemakkelijk op te zetten. Het frame van deze tent zit aan de binnenkant die gemakkelijk van een rits in de tunnels weggewerkt worden.

Het doek van de slaapcabines is donker van kleur. Deze ruime en donkere cabines zorgen voor een prettige nachtrust, ideaal als u wilt uitslapen. De extra ruime bedden zijn voorzien van een dubbele lattenboden die veel comfort en ventilatie bieden. Onder beide slaapcabines is er de mogelijkheid om bagage op te slaan of extra slaapplekken te creëren.

De Chamonix vouwwagen is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Comfort uitvoering met een eenvoudige bermkeuken en de Deluxe met een luxe bermkeuken incl. 3-pits gasstel, spoelbak, twee lades en extra opbergvakken voor bijvoorbeeld borden, pannen en bestek.

Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. Met een AL-KO onderstel en de lichtgewicht aluminium wagenbak blijft er extra gewicht over voor bagage. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel.

Meer informatie
Productnaam Chamonix Basic vouwwagen
PLU 1258793
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, V-dissel, Voortent
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen 210 x 168 cm
Afmetingen voortent 500 x 300 cm
Afmetingen wagentent 500 x 220 cm
Totale afmetingen 735 x 500 x 240 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 440
Laadgewicht 310
Maximaal totaal gewicht 750
Kleur Beige/groen