Chamonix Deluxe vouwwagen

Zwaar katoenen vouwwagen voor 4 tot 8 personen met luxe bermkeuken
€ 9.999,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Chamonix Deluxe is een vouwwagen die gekenmerkt wordt door licht en ruimte. Deze royale vouwwagen beschikt over grote ramen voor veel lichtinval. Bovendien is de vouwwagen dankzij het opzetsysteem eenvoudig op te zetten. Deze ruime gezinsvouwwagen biedt plaats aan vier tot acht personen.

De vouwwagen biedt een groot oppervlak aan ruimte die de kampeerder geheel naar wens zelf kan indelen. Bent u op doorreis, dan dient alleen de wagentent als een handige compacte verblijfplaats. Gaat u langer kamperen, dan kunt u de volledige vouwwagen met voortent en luifel opzetten. Door de verplaatsbare voorwand kan de 300 cm diepe voortent worden uitgebreid tot 515 cm. Dit resulteert in een zeer riante leefruimte.

Het zware katoenen tentmateriaal heeft een goede ademende werking. Dit zorgt in combinatie met de vele ventilatiemogelijkheden voor een goed klimaat. Breidt u de vouwwagen uit met de optionele horrengaas voorwand, dan kunt u de voortent bovendien nog beter ventileren. Het stalen frame zorgt voor stevigheid en is eenvoudig op te zetten. Het degelijke bisonyl kuipgrondzeil houdt water buiten en zorgt ervoor dat de voortent droog blijft.

Een goed slaapcomfort op vakantie is van groot belang. Cabanon heeft bij de ontwikkeling van deze vouwwagen daar volop rekening mee gehouden. De schuimrubber matrassen zijn met 168 cm extra breed. De beide tweepersoons bedden zijn voorzien van dubbele lattenbodems. Door de donkere slaapcabines is er ook een betere verduistering in het slaapgedeelte.

De Chamonix vouwwagen heeft een degelijk Al-Ko onderstel met aluminium wagenbak. Het onderstel heeft een oplooprem met terugrij-automaat en een neuwswiel aan de V-dissel. De uitdraaisteunen maken het mogelijk om de vouwwagen stabiel en recht te plaatsen.

Meer informatie
Productnaam Chamonix Deluxe vouwwagen
PLU 1258794
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Gaskomfoor, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, Spoelbak, V-dissel, Voortent
Keuken Luxe bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen 210 x 168 cm
Afmetingen voortent 500 x 300 cm
Afmetingen wagentent 500 x 220 cm
Totale afmetingen 735 x 500 x 240 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 483
Laadgewicht 267
Maximaal totaal gewicht 750
Kleur Beige/groen