Imperia Basic vouwwagen

Zwaar katoenen vouwwagen voor 4 tot 6 personen
€ 8.299,00
Bekijk verkooppunten

Sportief, lekker royaal voor vier tot zes personen en perfect afgewerkt tot in het detail. De Imperia van Cabanon is eenvoudig en snel op te zetten en de bagageruimte aan de zijkant is altijd goed te bereiken. Dit kan ook als de tent volledig is ingeklapt. Een groot voordeel dat mogelijk is dankzij een luchtgeveerd systeem. Met een zwaar katoenen tentdoek kunt u met de Imperia zonder problemen een langere tijd op één plek blijven staan.

De Imperia wordt standaard geleverd met een ruimte voortent (450 x 300 cm), organizers op de wagentent en een uitritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Eveneens standaard is de royale vaste luifel die voorzien is van extra grote zijramen die tot onderaan de tent doorlopen. De voortent kent een royale stahoogte van 230 cm.

Door de asymmetrische vorm van de Imperia liggen de luxe bedden naast elkaar en kunt u één grote slaapruimte creëren. Dankzij de ruimte ventilatiemogelijkheden is het slaap- en leefklimaat in de tent onder alle omstandigheden optimaal.

Uit te breiden met een zonneluifel die u aan de voortent vast kunt ritsen. Verder kunt u aan de linkerkant een ondertent plaatsen voor twee extra slaapplaatsen en heeft u de keuze voor een grote disselbak voor extra bagage.

Dankzij het AL-KO onderstel kan er extra gewicht aan bagage meegenomen worden. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel. Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. De 13 inch wielen zijn extra stevig door stalen velgen.

Meer informatie
Productnaam Imperia Basic vouwwagen
PLU 1256644
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, V-dissel, Voortent
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 6 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen voortent (b x d) 440 x 300 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 440 x 200 cm
Totale afmetingen 640 x 440 x 230 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 391
Laadgewicht 359
Maximaal totaal gewicht 750
Kleur Beige/groen