Malawi 2.0 Basic vouwwagen 2022

2 tot 4-persoons vouwwagen met verduisterde slaapcabine

Vanaf € 8.399,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Malawi 2.0 is een stevige vouwwagen met een geremd onderstel en terugrij-automaat. Dit vernieuwde model is overigens voorzien van een Easy Pack System waardoor de bagageruimte altijd bereikbaar is. Daarnaast is de Cabanon vouwwagen zeer makkelijk op te zetten met het asymmetrische uitklapsysteem. Dit systeem maakt het overigens ook mogelijk om zorgeloos uw tent op te zetten met slecht weer. Door dit uitklapsysteem komen er namelijk geen tentdoeken tussen de matrassen waardoor deze droog blijven.

Geschikt voor verschillende weertypes

De vouwwagen is geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Als het regent houdt het bisonyl kuipgrondzeil u droog. Hierdoor kunt u lekker binnen zitten in de ruime leefruimte. Door de grote ramen komt er alsnog veel zonlicht binnen terwijl u binnen zit. Daarnaast zorgen de ventilatiemogelijkheden voor een aangename luchtstroom in de tent. Verder kan de luifel worden uitgeklapt waardoor u buiten in de schaduw kunt zitten. Zo kunt u optimaal genieten van zonnig weer.

Slaapcomfort

In de nacht komt u helemaal tot rust op het comfortabele bed. Dit bed is uitgevoerd met een tweedelige lattenbodem en een matras van 12 cm. Tevens heeft de slaapruimte donkere tentdoeken waardoor de ruimte verduisterd wordt. Hierdoor wordt u helemaal uitgerust wakker.

Meer informatie
Productnaam Malawi 2.0 Basic vouwwagen 2022
PLU 1383731
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, V-dissel, Verlengd afdekzeil
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Achtertent, Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Luifel aan wagentent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring, Voortent
Uitklapmechanisme Asymmetrisch
Standaard aantal personen 2 personen
Maximaal aantal personen 4 personen
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 220 x 145 cm
Afmetingen voortent (b x d) 440 x 270 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 440 x 270 cm
Totale afmetingen 640 x 440 x 230 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 275 kg
Laadgewicht ± 475 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Kleur Beige - antraciet