Malawi 2.0 Basic vouwwagen

Katoenen vouwwagen geschikt voor 2 tot 4 personen
€ 6.899,00
Bekijk verkooppunten

De Malawi 2.0 vouwwagen van Cabanon is luxe en eenvoudig op te zetten. Een luxe kampeermiddel voor het hele gezin. Deze zeer comfortabele vouwwagen kunt u optimaal benutten en precies aan uw eigen wensen aanpassen.

De voortent van de vouwwagen is zeer ruim en heeft een boogvorm. Daardoor heeft de Malawi 2.0 de uitstraling van een tunneltent. De grote ramen zorgen voor veel licht in de tent.

De leefruimte is optimaal te benutten door hier de kampeermeubelen te plaatsen. Bij mindere weersomstandigheden is er voldoende ruimte om binnen te zitten. Het inritsbare bisonyl kuipgrondzeil zorgt ervoor dat het in de tent droog en schoon blijft. De kampeerder krijgt nog meer mogelijkheden als het zonnig is. De luifel zorgt voor een prettige plaats in de schaduw.

Het zware katoenen materiaal is zeer degelijk. Dit zorgt voor uitstekende eigenschappen en een prettig klimaat in de vouwwagen. De vele ventilatiemogelijkheden zorgen ervoor dat de vouwwagen ook uitstekend kan worden geventileerd.

Cabanon heeft bij de ontwikkeling van deze vouwwagen veel rekening gehouden met het slaapcomfort. Om te zorgen voor een goede nachtrust is het bed voorzien van een lattenbodem die uit twee delen bestaat. Daar bovenop bevindt zich een 12 cm dik comfortabel matras. Om te zorgen dat het 's nachts donker is in de slaapcabine is deze rondom voorzien van donker gekleurd materiaal.

De basis van de vouwwagen is een degelijk AL-KO onderstel, dat voorzien is van een terugrij automaat.

Meer informatie
Productnaam Malawi 2.0 Basic vouwwagen
PLU 1258780
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, V-dissel
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Achtertent, Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Luifel aan wagentent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring, Voortent
Uitklapmechanisme Asymmetrisch
Standaard aantal personen 2 personen
Maximaal aantal personen 4 personen
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen voortent 440 x 270 cm
Afmetingen wagentent 440 x 270 cm
Totale afmetingen 640 x 440 x 230 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 275
Laadgewicht 425
Maximaal totaal gewicht 700
Kleur Beige/antraciet