Malawi 2.0 Deluxe vouwwagen 2022

2-persoons vouwwagen met bermkeuken

Vanaf € 9.799,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Malawi 2.0 Deluxe vouwwagen is een luxe uitvoering van de Malawi 2.0 collectie. Deze Cabanon vouwwagen bidet een comfortabel leefklimaat door het ademend tentdoek en de ventilatiemogelijkheden.

Verduisterde slaapruimte

De wagen heeft een donkere slaapruimte waardoor u goed kunt uitslapen. In deze slaapruimte zit een 2-persoons bed. Dit bed is uitgevoerd met een dik matras en dubbele lattenbodem.

Luxe bermkeuken

De vouwwagen wordt geleverd met een bermkeuken die u in de leefruimte kunt neerzetten. Wanneer u de bermkeuken hier plaatst, heeft u nog voldoende ruimte over voor andere kampeermeubelen. In de voortent zit een bisonyl kuipgrondzeil wat ervoor zorgt dat er geen regen of vuil in de tent komt. De keuken heeft een 3-pits gascomfort, spoelbak, werkblad en opbergruimte.

Easy Pack System

De Malawi 2.0 is zeer makkelijk op te zetten en waterpas te zetten door de vier uitdraaisteunen. Verder zorgt het asymmetrische uitklapsysteem blijven uw bedden droog terwijl u de vouwwagen afbouwt tijdens regenachtig weer. Daarnaast beschikt de wagen over het Easy Pack system. Met dit systeem kunt u de wagen openklappen en heeft u direct toegang tot de bagageruimte. De vouwwagen heeft een Al-Ko onderstel met oplooprem en terugrij-automaat.

Meer informatie
Productnaam Malawi 2.0 Deluxe vouwwagen 2022
PLU 1383730
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Gaskomfoor, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, Spoelbak, V-dissel, Verlengd afdekzeil
Keuken Luxe bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Achtertent, Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Luifel aan wagentent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Asymmetrisch
Standaard aantal personen 2 personen
Maximaal aantal personen 4 personen
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 220 x 145 cm
Afmetingen voortent (b x d) 440 x 270 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 440 x 270 cm
Totale afmetingen 640 x 440 x 230 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 318 kg
Laadgewicht ± 432 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Kleur Beige - antraciet