Malawi 2.0 Royale Basic vouwwagen 2020

Luxe vouwwagen met extra royale slaapplaatsen, ideaal voor lange personen.
€ 7.999,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Malawi 2.0 Royale Basic vouwwagen 2020 is een ruime vouwwagen voor 2 tot 4 personen. Bij de Basic versie van deze Cabanon vouwwagen is geen keuken inbegrepen.

Ideale vouwwagen voor lange mensen

De Malawi 2.0 Royale vouwwagen is voorzien van een extra royaal tweepersoons bed van maar liefst 220 x 200 centimeter, uniek voor een vouwwagen! Dit maakt deze vouwwagen ook voor lange mensen ideaal. De dubbele lattenbodem en het 12 centimeter dikke matras zorgen voor een uitstekend slaapcomfort. Het tentdoek van de slaapcabine is verduisterend voor een fijne nachtrust.

Easy Pack System

Dankzij het Easy Pack System kan de bagageruimte eenvoudig geopend worden door het tentgedeelte omhoog te klappen. Als de vouwwagen is opgezet, kunt u een achtertent aan de wagen vastmaken voor extra opbergruimte of slaapruimte.

Optimale ventilatie

De Malawi 2.0 Royale Basic vouwwagen heeft grote ramen voor een fijne lichtinval. Het katoenen tentdoek is ademend en zorgt samen met het ventilatiesysteem voor een goed klimaat in de tent.

Geremd Al-Ko onderstel

Deze Malawi vouwwagen is voorzien van een stevig en geremd onderstel met terugrij-automaat. Door middel van de uitdraaisteunen wordt de wagen waterpas geplaatst. De vouwwagen is zo ontworpen dat de tentdoeken niet tussen de matrassen komen. Zo kan de tent ook bij regen prima op- en afgebouwd worden, de bedden blijven droog.

Meer informatie
Productnaam Malawi 2.0 Royale Basic vouwwagen 2020
PLU 1383733
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Geremd onderstel met terugrij automaat, Grondzeil, Lattenbodem, Neuswiel, V-dissel, Verlengd afdekzeil
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Achtertent, Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Luifel aan voortent, Luifel aan wagentent, Reservewiel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring, Voortent
Uitklapmechanisme Asymmetrisch
Standaard aantal personen 2 personen
Maximaal aantal personen 4 personen
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 220 x 200 cm
Afmetingen voortent (b x d) 440 x 275 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 220 x 295 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 298 kg
Laadgewicht ± 452 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Rijhoogte 95 cm
Kleur Beige - grijs