Malawi 2.0 Royale Basic vouwwagen 2022

Malawi 2.0 Royale Basic vouwwagen 2022
Vanaf € 9.599,00
Bekijk verkooppunten

De getoonde prijzen voor deze vouwwagen zijn rijklaarprijzen!

De Cabanon Malawi 2.0 Royale Basic vouwwagen 2023 is uitgerust met een breed, extra lang tweepersoons bed. Hierdoor is deze Cabanon vouwwagen ook voor lange personen zeer comfortabel. Deze vouwwagen is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Basic vouwwagen: voortent en andere accessoires optioneel

De Basic versie bestaat uit de vouwwagen met wagentent. Een voortent, voortentluifel, achtertent en andere accessoires zijn optioneel verkrijgbaar.

Ideale vouwwagen voor lange personen

De Malawi 2.0 Royale vouwwagen is voorzien van een extra ruim tweepersoons bed van maar liefst 220 x 200 centimeter, uniek voor een vouwwagen! Dit maakt deze vouwwagen ook voor lange mensen ideaal. Het frolli bedsysteem en het extra comfortabele koudschuim matras zorgen voor een uitstekend slaapcomfort. Voor een fijne nachtrust wordt gezorgd dankzij de donkere slaapcabines en de ventilatiemogelijkheden in de wagentent.

Easy Pack System

Het in- en uitpakken van de Malawi 2.0 Royale Basic vouwwagen wordt extra gemakkelijk gemaakt door het Easy Pack System. Dankzij dit systeem kunt u gemakkelijk de bagageruimte openen door het tentgedeelte omhoog te klappen. Als de vouwwagen is opgezet, kunt u een achtertent aan de wagen vastmaken voor extra opbergruimte of slaapruimte.

Op- en afbouwen ook bij regen mogelijk

De Malawi vouwwagens van Cabanon zijn zo ontworpen dat het op- en afbouwen ook bij regen mogelijk is. De bedden blijven altijd droog. Bij het afbouwen komen natte tentdoeken niet tussen de matrassen.

Prijs inclusief rijklaarmaakkosten

De prijs van deze vouwwagen is inclusief rijklaar maken, een BOVAG afleveringsbeurt, verwijderingsbijdrage en een demonstratie van de werking van de vouwwagen.

Meer informatie
Productnaam Malawi 2.0 Royale Basic vouwwagen 2022
PLU 1383733
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Geremd onderstel met terugrij automaat, Grondzeil, Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, V-dissel, Verlengd afdekzeil
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Achtertent, Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Luifel aan voortent, Luifel aan wagentent, Reservewiel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring, Voortent
Uitklapmechanisme Asymmetrisch
Standaard aantal personen 2 personen
Maximaal aantal personen 4 personen
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 220 x 200 cm
Afmetingen voortent (b x d) 440 x 275 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 220 x 295 cm
Totale afmetingen 600 x 440 x 230 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 298 kg
Laadgewicht ± 452 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Rijhoogte 95 cm
Kleur Beige - antraciet