Malawi 2.0 Royale Deluxe vouwwagen 2022

Royale vouwwagen voor 2 tot 4 personen met extra groot bed en luxe bermkeuken

Vanaf € 10.999,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Malawi 2.0 Royale Deluxe vouwwagen 2022 is voorzien van een luxe bermkeuken en comfortabele, extra grote slaapplaatsen voor een heerlijke nachtrust op vakantie. Deze ruime Cabanon vouwwagen is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Easy Pack System maakt bagage toegankelijk

De Malawi 2.0 Royale Deluxe vouwwagen heeft veel opbergruimte voor al uw kampeerspullen. Dankzij het Easy Pack System kan de bagageruimte makkelijk geopend worden door het tentgedeelte omhoog te klappen.

Extra royale slaapplaatsen

De Malawi 2.0 Royale Deluxe is voorzien van een extra ruim tweepersoons bed van maar liefst 220 x 200 centimeter, uniek voor een vouwwagen! Dit maakt deze vouwwagen ook voor lange mensen ideaal. De dubbele lattenbodem en het 12 centimeter dikke matras zorgen voor een uitstekend slaapcomfort.

Inclusief luxe bermkeuken

Met behulp van de luxe bermkeuken die bij de Malawi 2.0 Royale Deluxe 2021 vouwwagen is inbegrepen wordt uitgebreid koken ook op vakantie mogelijk. De bermkeuken is te plaatsen in de voortent.

Veel licht en ventilatie

De Malawi 2.0 Royale Deluxe heeft grote ramen voor een fijne lichtinval, ook wanneer de tent dicht is. Daarnaast is de slaapcabine voorzien van een verduisterd tentdoek. Hierdoor blijft het goed donker voor een fijne nachtrust. Het ademende tentdoek en het ventilatiesysteem zorgen voor een optimale ventilatie.

Op- en afbouw ook bij regen prima mogelijk

De Malawi vouwwagen is met behulp van de uitdraaisteunen waterpas te plaatsen. De wagen en voortent zijn gemakkelijk op te zetten. Als de vouwwagen is opgezet, kunt u een achtertent aan de wagen vastmaken. Zo creëert u extra ruimte die u als opbergruimte of slaapruimte kunt gebruiken. Mocht u de vouwwagen willen op- of afbouwen als het regent, dan blijven de bedden alsnog droog. De vouwwagen is namelijk zo ontworpen dat de tentdoeken niet tussen de matrassen komen.

Meer informatie
Productnaam Malawi 2.0 Royale Deluxe vouwwagen 2022
PLU 1383732
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Geremd onderstel met terugrij automaat, Grondzeil, Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, V-dissel, Verlengd afdekzeil
Keuken Luxe bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Achtertent, Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Luifel aan voortent, Luifel aan wagentent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring, Voortent
Uitklapmechanisme Asymmetrisch
Standaard aantal personen 2 personen
Maximaal aantal personen 4 personen
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 220 x 200 cm
Afmetingen voortent (b x d) 440 x 275 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 220 x 295 cm
Totale afmetingen 600 x 440 x 230 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 341 kg
Laadgewicht ± 409 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Rijhoogte 95 cm
Kleur Beige - antraciet