Malawi Basic vouwwagen

Ten Cate All Season vouwwagen voor 2 tot 4 personen
€ 6.699,00
Bekijk verkooppunten

De Malawi is een eenvoudig en snel opzetbare tweepersoons vouwwagen. Ideaal voor rondtrekkende kampeerders. Met de optionele inritsbare achterslaaptent kan de Malawi makkelijk worden uitgebreid naar een ruime vouwwagen voor vier personen.

Standaard heeft de vouwwagen een ruim, comfortabel tweepersoons slaapcompartiment met een groot raam aan de buitenzijde, deels voorzien van horrengaas. Een sterk uitritsbaar bisonyl kuipgrondzeil ligt in de leefruimte. Het bed heeft een dubbele lattenbodem met een dik matras.

Eenmaal ingeklapt kunt u nog altijd makkelijk bij uw bagage. Middels een gasdrukveer kunt u het bed van de Malawi gemakkelijk optillen waardoor u bij de royale bagageruimte kunt.

Door het modulaire opbouwsysteem kunt u de Malawi volgens eigen wensen uitbreiden. De optionele achtertent biedt u twee extra slaapplekken. Een inritsbare voortent en zonneluifel zorgen voor aanzienlijk meer leefruimte. De luxe zonneluifel kan zowel direct aan de wagentent als aan de voortent bevestigd worden. Overigens is de zonneluifel ook nog eens uit te breiden met een inritsbare voorwand.

De Malawi is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Basic zonder bermkeuken. En Deluxe met een luxe bermkeuken incl. 3-pits gasstel, spoelbak, twee lades en extra opbergvakken voor bijvoorbeeld borden, pannen en bestek.

Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. Met een AL-KO onderstel en de lichtgewicht aluminium wagenbak blijft er extra gewicht over voor bagage. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel.

Meer informatie
Productnaam Malawi Basic vouwwagen
PLU 1211809
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, V-dissel
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Achtertent, Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring, Voortent
Uitklapmechanisme Asymmetrisch
Standaard aantal personen 2 personen
Maximaal aantal personen 4 personen
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapplaatsen 210 x 145 cm
Afmetingen voortent 440 x 250 cm
Afmetingen wagentent 440 x 220 cm
Totale afmetingen 660 x 440 x 230 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak All Season
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 275
Laadgewicht 425
Maximaal totaal gewicht 700
Kleur Beige/groen