Manga Basic vouwwagen 2022

Vouwwagen met geremd Al-Ko onderstel

Vanaf € 9.299,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Manga Basic is een 4-persoons vouwwagen met compact formaat. Deze kan worden uitgebreid tot 8 personen door ondertentjes in de tent te hangen. Met de vier uitdraaisteunen kunt u gemakkelijk de wagen waterpas zetten.

Veel opbergmogelijkheden

De Manga Basic biedt een ruime bagageruimte om al uw bagage in te vervoeren. De bagageruimte is makkelijk te openen door het Easy Pack System. U hoeft alleen het tentgedeelte open te klappen om bij de ruimte te komen. Nadat u de vouwwagen heeft opgezet, kunnen de optionele ondertentjes als eventuele extra opbergruimte.

Verduisterde slaapruimtes

De leefruimte is voorzien van een bisonyl kuipgrondzeil. Dit zeil zorgt ervoor dat het niet nat wordt in de tent. Dankzij de vaste luifel kunt u buiten zitten met mooi weer. Indien u meer schaduw wilt creëren, kunt u een zonneluifel vast maken aan deze luifel. De vouwwagen biedt twee grote slaapruimtes met verduisterde doeken. Hierdoor kunt u helemaal tot rust komen.

Geremd onderstel

Het symmetrische uitklapsysteem maakt het makkelijk om de vouwwagen op te zetten. Door dit systeem komen de natte tentdoeken niet tussen de bedden waardoor deze droog worden gehouden. Dankzij het geremd Al-Ko onderstel is de vouwwagen zeer stevig. Dit in combinatie met een lichte aluminium wagenbak zorgt voor een zeer goede ondersteuning voor al uw bagage. Daarnaast is de vouwwagen uitgerust met een neuswiel aan de V-Dissel. Verder is de wagen uitgevoerd met een terugrij-automaat.

Meer informatie
Productnaam Manga Basic vouwwagen 2022
PLU 1383729
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, V-dissel, Verlengd afdekzeil, Voortent
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 210 x 145 cm
Afmetingen voortent (b x d) 440 x 270 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 440 x 210 cm
Totale afmetingen 630 x 440 x 210 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 329 kg
Laadgewicht ± 421 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Kleur Beige - antraciet