Manga Comfort vouwwagen 2022

4-persoons vouwwagen met comfort bermkeuken

Vanaf € 9.599,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Manga Comfort vouwwagen biedt een ruime leefruimte en slaapplekken voor 4 tot 8 personen. Deze luxe uitvoering wordt geleverd met een bermkeuken en Easy Pack System.

Uitstekende ventilatie

Dankzij de ventilatiemogelijkheden is er een frisse luchtstroom en is het zelfs met zonnig weer zeer comfortabel om in de tent te verblijven. Daarnaast zorgt het inritsbare bisonyl kuipgrondzeil ervoor dat u goed droog blijft als het regent. Daarnaast blijven de binnenkant van uw tent en de matrassen droog. Tijdens het op- en afbouwen komen de natte tentdoeken namelijk niet tussen de matrassen door het symmetrische uitklapsysteem.

Verduistering

De wagen heeft standaard twee slaapcabines. Er kunnen echter meer slaapplekken worden gecreëerd met de ondertentjes. De slaapcabines worden verduisterd met een donker doek waardoor u niet vroeg wakker wordt.

Al-Ko onderstel

Deze Cabanon vouwwagen heeft een Al-Ko onderstel met oplooprem en terugrij-automaat. Dit onderstel is zeer stevig en ondersteunt uw bagage zeer goed. Het Easy Pack System maakt de bagageruimte zeer toegankelijk. U hoeft alleen maar het tentgedeelte omhoog te klappen en u kunt al bij uw bagage. De wagen heeft een neuswiel en vier uitdraaisteunen. Hierdoor kunt u de wagen makkelijk waterpas en stabiel neerzetten.

Meer informatie
Productnaam Manga Comfort vouwwagen 2022
PLU 1383728
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, V-dissel, Verlengd afdekzeil, Voortent
Keuken Standaard bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 210 x 145 cm
Afmetingen voortent (b x d) 440 x 270 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 440 x 270 cm
Totale afmetingen 630 x 440 x 210 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 368 kg
Laadgewicht ± 382 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Kleur Beige - antraciet