Manga Deluxe vouwwagen 2022

Comfortabele 4-persoons vouwwagen

Vanaf € 10.699,00
Bekijk verkooppunten

Bij de ontwikkeling van de Cabanon Manga Deluxe vouwwagen is de focus gelegd op comfort en gemak. Deze Cabanon vouwwagen is standaard voorzien van twee verduisterde slaapgedeeltes met zeer comfortabele bedden. Dit in combinatie met de luxe bermkeuken zorgt ervoor dat u zich net zo comfortabel voelt als thuis.

Comfortabele leefruimte

In deze 4-persoons vouwwagen zit u altijd droog door het inritsbare bisonyl kuipgrondzeil. Het zeil samen met het ademende doek en de ventilatiemogelijkheden zorgen voor een zeer comfortabele leefruimte. De leefruimte is zeer ruim en kan zelfs worden uitgebreid door het gebruik van een zonneluifel.

Easy Pack System

Dankzij de ruime bagageruimte, kunt u veel bagage meenemen tijdens uw kampeervakantie. De bagageruimte is zeer toegankelijk door het Easy Pack System. Dit systeem maakt het mogelijk om uw bagage in en uit te laden zonder de hele vouwwagen open te klappen. Na het openklappen van de vouwwagen, zorgen de ondertentjes en tentorganizer voor veel opbergruimte. Deze ondertentjes kunnen echter ook worden gebruikt als extra slaapruime.

Makkelijk op te zetten

Het opzetten van de vouwwagen is zeer simpel en snel. Hierdoor kunt u snel genieten van uw vakantie. Door het Al-Ko onderstel en de uitdraaisteunen staat de wagen stabiel en waterpas. De vouwwagen heeft een symmetrisch uitklapsysteem. Dit systeem is zo gemaakt dat de tentdoeken niet tussen de matrassen komen tijdens het afbouwen. Hierdoor worden de matrassen niet nat.

Meer informatie
Productnaam Manga Deluxe vouwwagen 2022
PLU 1383727
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Gaskomfoor, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, Spoelbak, V-dissel, Verlengd afdekzeil, Voortent
Keuken Luxe bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 210 x 145 cm
Afmetingen voortent (b x d) 440 x 270 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 440 x 210 cm
Totale afmetingen 630 x 440 x 210 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 372 kg
Laadgewicht ± 378 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Kleur Beige - antraciet