Manga Deluxe vouwwagen

Zwaar katoenen vouwwagen voor 4 tot 8 personen met luxe bermkeuken
€ 8.299,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Manga Deluxe is een vouwwagen die de kampeerder van alle gemakken voorziet. Een snelle opzetter, die ruimte en comfort biedt. Niet alleen door de Deluxe bermkeuken waarvan de vouwwagen voorzien is, maar ook dankzij de ruime voortent en praktische luifel waaraan ook nog eens een zonneluifel gekoppeld kan worden. De vouwwagen is standaard geschikt voor vier personen, maar dit aantal kunt u uitbreiden met ondertentjes tot acht personen.

Het slaapcomfort is gegarandeerd dankzij de donkere binnentent, lattenbodems en comfortabele matrassen. Ook biedt het slaapgedeelte van deze vouwwagen meer hoofdruimte. De handige opbergvakken van de tentorganizer bieden ruimte voor het opbergen van bagage.

De vouwwagen heeft een degelijk Al-Ko onderstel en vier uitdraaisteunen die zorgen voor stabiliteit. Het zware katoenen tentdoek is degelijk en zorgt in combinatie met de vele ventilatiemogelijkheden voor een prettig klimaat. Het inritsbare bisonyl kuipgrondzeil voorkomt dat er water via de onderzijde binnen kan dringen.

Meer informatie
Productnaam Manga Deluxe vouwwagen
PLU 1258784
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Gaskomfoor, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, Spoelbak, V-dissel, Voortent
Keuken Luxe bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen 200 x 145 cm
Afmetingen voortent 440 x 270 cm
Afmetingen wagentent 440 x 210 cm
Totale afmetingen 630 x 440 x 210 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 297
Laadgewicht 453
Maximaal totaal gewicht 750
Kleur Beige/grijs