Mercury Comfort vouwwagen 2022

Ruime vouwwagen voor 4 personen

Vanaf € 10.899,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Mercury Comfort vouwwagen is een stevige en ruime vouwwagen. Deze vouwwagen biedt ruimte voor 4 tot 8 personen en is hierdoor zeer geschikt voor gezinnen. De wagen heeft een Al-Ko onderstel met oplooprem en terugrij-automaat. Dit onderstel ondersteunt het extra gewicht van uw bagage zeer goed. Daarnaast is de vouwwagen voorzien van een neuswiel en uitdraaisteunen.

Comfortabele leefruimte

De Mercury Comfort is een luxere uitvoering met een standaard bermkeuken en zeer ruime leefruimte. Dankzij de ventilatieramen en het bisonyl kuipgrondzeil is het comfortabel in de voortent. Het bisonyl kuipgrondzeil houdt de tent namelijk droog en de ventilatieramen zorgen voor een aangename luchtstroom. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken om natte matrassen na het op- of afbouwen van de vouwwagen. Door het symmetrische uitklapsysteem valt het tentdoek niet tussen de bedden.

Verduisterd slaapgedeelte

Het slaapgedeelte is opgedeeld in twee verschillende slaapruimtes. Deze slaapruimtes zijn uitgevoerd met 2-persoons bedden met een dubbele lattenbodem. Daarnaast beschikken deze ruimtes over een verduisterd tentdoek waardoor het donker blijft in het slaapgedeelte.

Toegankelijke bagageruimte

De ruime bagageruimte is zeer toegankelijk door het Easy Pack System. Hierdoor hoeft u niet de hele wagen te openen om bij de bagageruimte te komen en is het mogelijk om snel alle bagage in de vouwwagen te laden.

Meer informatie
Productnaam Mercury Comfort vouwwagen 2022
PLU 1383725
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Gaskomfoor, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, V-dissel, Verlengd afdekzeil, Voortent
Keuken Standaard bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 210 x 145 cm
Afmetingen voortent (b x d) 440 x 350 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 440 x 210 cm
Totale afmetingen 710 x 440 x 220 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 380 kg
Laadgewicht ± 370 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Kleur Beige - antraciet