Mercury Comfort vouwwagen

Zwaar katoenen vouwwagen voor 4 tot 8 personen met comfort keuken
€ 8.599,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Mercury in de Comfort uitvoering is een sportieve vouwwagen voor vier tot acht personen. De vouwwagen heeft afgeronde vormen bij de wagentent en ronde vormen bij de tunneltent, wat zorgt voor een sportieve look. Een vouwwagen die de kampeerder vele mogelijkheden biedt om optimaal van de vakantie te genieten.

Het tentdoek is gemaakt van zwaar katoen, dat degelijk is en zorgt voor een goed klimaat in de tent. De binnentent is bij de slaapcabines extra donker om voor een goede verduistering te zorgen. De boogstokken bieden stevigheid en stabiliteit en maken dat de leefruimte optimaal benut kan worden. In deze leefruimte kan een bisonyl kuipgrondzeil ingeritst worden wat ervoor zorgt dat er via de onderzijde geen water naar binnen komt.

De twee 2-persoons slaapcabines hebben een breedte van 145 cm en zijn voorzien van dubbele lattenbodems en matrassen. De ventilatieramen zorgen voor een aangenaam klimaat in de vouwwagen.

De Comfort uitvoering van deze vouwwagen wordt geleverd inclusief een Comfort bermkeuken. Deze keuken met 3-pits gascomfort is eenvoudig te plaatsen in de keukenuitbouw van de voortent. Verder beschikt de vouwwagen over een Al-Ko onderstel, aluminium wagenbak, oplooprem met terugrij-automaat, vier uitdraaisteunen en neuswiel aan de V-dissel.

Meer informatie
Productnaam Mercury Comfort vouwwagen
PLU 1258786
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Gaskomfoor, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, V-dissel, Voortent
Keuken Standaard bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen voortent 440 x 350 cm
Afmetingen wagentent 440 x 210 cm
Totale afmetingen 710 x 440 x 220 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 348
Laadgewicht 402
Maximaal totaal gewicht 750
Kleur Beige/antraciet