Mercury Deluxe vouwwagen

Zwaar katoenen vouwwagen voor 4 tot 8 personen met luxe keuken
€ 8.999,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Mercury Deluxe is een sportieve vouwwagen dankzij de vele ronde vormen. Een uitstekend opzetgemak en het juiste comfort maken dat u met dit kampeermiddel zorgeloos op vakantie kunt. Deze Deluxe vouwwagen voor vier tot acht personen beschikt ook over de Deluxe bermkeuken.

Door de ronde vormen vangt de vouwwagen minder wind, waardoor slechte weersomstandigheden er minder vat op hebben. Het zware katoenen materiaal is 100% waterafstotend en het bisonyl kuipgrondzeil maakt dat u droge voeten houdt.

Cabanon heeft bij de ontwikkeling van deze vouwwagen een scherp oog gehad voor een goede nachtrust. Zo zijn de twee 145 cm brede bedden voorzien van dubbele lattenbodems en matrassen. Doordat de slaapcabines van donker materiaal gemaakt zijn is er een nog betere verduistering, waardoor het slaapgedeelte bij daglicht donkerder blijft. De ventilatiemogelijkheden bij het slaapgedeelte zorgen bovendien voor een aangenaam klimaat.

De voortent van de Mercury Deluxe is ruim en voorzien van een grondzeil. De keukenerker biedt plaats aan de Deluxe bermkeuken, zodat u meer leefruimte over houdt. De grote ramen rondom zorgen voor de juiste lichtinval en maken dat u eenvoudig de ruimte kunt ventileren. De voortent heeft een geïntegreerde luifel met windhoeken die uitgebreid kan worden met de optionele zonneluifel. Hierdoor ontstaat er een beschutte plaats om optimaal van de buitenlucht te kunnen genieten.

Deze vouwwagen beschikt over een Al-Ko onderstel dat wordt gecombineerd met een aluminium wagenbak. Hierin heeft u onderweg een handige extra opbergruimte. Met vier uitdraaisteunen is de vouwwagen stabiel te plaatsen. Ook beschikt de vouwwagen over een neuswiel en oplooprem met terugrij-automaat.

Meer informatie
Productnaam Mercury Deluxe vouwwagen
PLU 1258787
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Gaskomfoor, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Neuswiel, Spoelbak, V-dissel, Voortent
Keuken Luxe bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen 200 x 145 cm
Afmetingen voortent 440 x 350 cm
Afmetingen wagentent 440 x 210 cm
Totale afmetingen 710 x 440 x 220 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 348
Laadgewicht 402
Maximaal totaal gewicht 750
Kleur Beige/antraciet