Monaco Basic vouwwagen 2022

Gezinsvouwwagen voor 4 tot 8 personen

Vanaf € 10.499,00
Bekijk verkooppunten

De Monaco Basic vouwwagen van Cabanon is ideaal voor gezinnen tot en met 8 personen. Standaard biedt deze Cabanon vouwwagen slaapruimte voor 4 personen. Deze slaapruimte kunt u uitbreiden naar 8 personen met ondertentjes.

Easy Pack System

De vouwwagen biedt de mogelijkheid om enkel de wagentent of de gehele vouwwagen op te zetten. Dit maakt de tent zeer geschikt voor zowel doorreizen of een verblijf voor langere duur. De uitdraaisteunen zorgen ervoor dat uw wagen stabiel en waterpas op de grond staat. Daarnaast beschikt de wagen over veel bagageruimte die u zeer makkelijk in- en uitladen door het Easy Pack System. Door dit systeem hoeft u niet de gehele vouwwagen open te klappen om bij de bagageruimte te komen.

Prettige lichtinval

De Monaco Basic biedt u velen ventilatiemogelijkheden. Verder is de vouwwagen voorzien van een bisonyl kuipgrondzeil waardoor er geen water naar binnen komt. De ruime voortent is uitgerust met grote ramen. Dit zorgt voor een mooie lichtinval.

Nachtrust

Het brede tweepersoons bed zorgt voor een goede nachtrust tijdens uw kampeervakantie. De dubbele lattenbodems en 9 cm dikke matrassen zorgen voor extra slaapcomfort. Daarnaast beschikken de twee slaapruimtes over verduisterde tentdoeken. Hierdoor kunt u heerlijk uitslapen. Vanwege het symmetrisch uitklapsysteem komen natte tentdoeken niet tussen de matrassen.

Al-Ko onderstel

De wagen is uitgevoerd met een stevige basis van een Al-Ko onderstel met terugrij-automaat en oplooprem. Tevens heeft de vouwwagen een neuswiel aan de V-Dissel en 13 inch wielen met stalen velgen.

Meer informatie
Productnaam Monaco Basic vouwwagen 2022
PLU 1383721
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Oplooprem, V-dissel, Verlengd afdekzeil, Voortent
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Achtertent, Disselbak, Imperiaal / Bagagerek, Luifel aan voortent, Luifel aan wagentent, Ondertent, Reservewielbeugel, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 4 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 220 x 168 cm
Afmetingen voortent (b x d) 500 x 270 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 500 x 220 cm
Totale afmetingen 610 x 500 x 240 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 465 kg
Laadgewicht ± 285 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Rijhoogte 120 cm
Kleur Beige - antraciet