Monaco Deluxe vouwwagen 2022

Luxe vouwwagen met bermkeuken

Vanaf € 11.899,00
Bekijk verkooppunten

De Monaco Deluxe vouwwagen van Cabanon is een 4 tot 8-persoons vouwwagen met een zeer ruime bagageruimte. Deze bagageruimte is altijd toegankelijk door het Easy Pack System. Door het tentgedeelte open te klappen, kunt u al bij de bagageruimte zonder de hele vouwwagen op te bouwen.

Geschikt voor verschillende weertypes

Regen is voor de Monaco Deluxe ook geen enkel problem. Deze vouwwagen heeft een symmetrisch uitklapsysteem. Door dit systeem vallen de tentdoeken niet tussen de matrassen waardoor deze droog blijven. Dankzij het inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil blijft de binnenkant van uw tent ook droog. De grote ramen in de voortent zorgen ervoor date r voldoende licht is binnen. Daarnaast kunt u de tent zeer goed ventileren. Verder biedt deze uitvoering een bermkeuken waardoor het mogelijk is om te koken.

Donkere slaapruimte

In de twee slaapgedeeltes bevinden 2-persoons bedden met een dubbele lattenbodem. Deze comfortabele bedden in combinatie met de verduisterde doeken zorgen ervoor dat u heerlijk kunt slapen. Er zijn standaard 4 slaapplekken. Dit kan worden uitgebreid tot 8 personen met de ondertentjes.

Stevige wagen

De Cabanon vouwwagen is snel opgezet door het symmetrisch uitklapsysteem. Deze wagen is voorzien van uitdraaisteunen waardoor u deze stabiel en waterpas kunt zetten. Door het stevige Al-Ko onderstel en de aluminium wagenbak wordt uw bagage goed ondersteund. Tevens is de vouwwagen uitgerust met een oplooprem, terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-Dissel.

Meer informatie
Productnaam Monaco Deluxe vouwwagen 2022
PLU 1383720
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Oplooprem, V-dissel, Verlengd afdekzeil, Voortent
Keuken Luxe bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Achtertent, Disselbak, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Luifel aan wagentent, Ondertent, Reservewielbeugel, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 4 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen (l x b) 220 x 168 cm
Afmetingen voortent (b x d) 500 x 270 cm
Afmetingen wagentent (b x d) 500 x 220 cm
Totale afmetingen 610 x 500 x 240 cm
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 508 kg
Laadgewicht ± 242 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Rijhoogte 120 cm
Kleur Beige - antraciet