Safari Lodge Comfort vouwwagen

Ten Cate All Season vouwwagen voor 4 tot 8 personen met comfort bermkeuken
€ 8.999,00
Bekijk verkooppunten

De Cabanon Safari Lodge Comfort vouwwagen is bij uitstek geschikt voor de avontuurlijke kampeerder. De unieke vorm van deze vouwwagen is namelijk geïnspireerd op Afrikaanse lodges. Deze 4 tot 8-persoons vouwwagen is compleet inclusief een Comfort bermkeuken met uitdraaisteunen.

Handig aan deze vouwwagen is de verplaatsbare voorwand die u naar keuze in de voortent plaatst of aan de luifel bevestigt. Kiest u voor de laatste optie dan heeft u een royale leefruimte. Met de optionele horrengaas voorwand houdt u insecten buiten en kunt u de vouwwagen nog beter ventileren. Daarvoor zijn er ook rondom ventilatieroosters aangebracht.

Deze vouwwagen mag met recht stormvast genoemd worden. De stevige constructie en het Ten Cate all season materiaal maken dat u de Safari Lodge het hele jaar door kunt benutten. De constructie is bestand tegen harde wind en door het schuine dak heeft de regen er minder vat op. Ook is het materiaal makkelijk te reinigen. Het bisonyl kuipgrondzeil vormt een degelijke basis en zorgt er bovendien voor dat water de tent niet in kan komen.

Een goed slaapcomfort is gegarandeerd door de dubbele lattenbodems waarop de matrassen liggen. Door gebruik van donker materiaal slaapt u bovendien makkelijker door in de ochtend.

Door de vier uitdraaisteunen aan de vouwwagen en het neuswiel aan de V-dissel staat deze stabiel en zet u hem eenvoudig waterpas. Het Al-Ko onderstel is degelijk en wordt gecombineerd met een aluminium wagenbak. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kampeerder ook nog ruimte heeft voor het meenemen van extra bagage.

Meer informatie
Productnaam Safari Lodge Comfort vouwwagen
PLU 1258791
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Gaskomfoor, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Luifel aan voortent, Neuswiel, V-dissel, Verplaatsbare voorwand, Voortent
Keuken Standaard bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen voortent 400 x 250 cm
Afmetingen wagentent 400 x 210 cm
Totale afmetingen 660 x 500 x 250 cm
Materiaal wanden All Season
Materiaal dak All Season
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 360
Laadgewicht 390
Maximaal totaal gewicht 750
Kleur Beige