Safari Lodge Deluxe vouwwagen

Ten Cate All Season vouwwagen voor 4 tot 8 personen met luxe bermkeuken
€ 9.399,00
Bekijk verkooppunten

De Safari Lodge Deluxe is uniek in zijn soort. Deze vouwwagen is geïnspireerd op de Afrikaanse lodges en heeft daardoor een kenmerkende vorm. Dit resulteert in een ruimte die optimaal benut kan worden dankzij de rechte wanden en een ongeëvenaarde stevige constructie. Het stalen frame en degelijke Ten Cate all season materiaal met extra afspanpunten maakt het een stormvaste vouwwagen.

De Safari Lodge is geheel naar wens aan te passen doordat de voorwand verplaatsbaar is. Kies voor een ruime leefruimte bij mindere omstandigheden en plaats de voorwand aan de voortent zodat u een comfortabele schaduwplaats onder de luifel heeft. De luifel beschikt over luifelzijwanden die oprolbaar zijn. Ook is er in de luifel een horrengaas voorwandpaneel te plaatsen waarmee u de tent uitstekend kunt ventileren. U geniet zo nog langer van de buitenlucht onder de insectenvrije luifel. De ventilatieroosters rondom en bij het slaapgedeelte zorgen voor een aangenaam klimaat in de vouwwagen.

Deze symmetrische vouwwagen beschikt over twee slaapcabines met elk twee slaapplaatsen. Hierbij zorgen de dubbele lattenbodems en matrassen voor het gewenste comfort. Het donkere materiaal in de slaapcabine zorgt ervoor dat u langer geniet van uw nachtrust, doordat het langer donker blijft in de ochtend. De vouwwagen is met ondertentjes uit te breiden met nog eens vier slaapplaatsen.

Deze Deluxe uitvoering van de vouwwagen wordt compleet geleverd met luxe bermkeuken. In deze uitgebreide keuken heeft u de beschikking over drie gaspitten, een spoelbak en werkblad. Ook biedt de keuken de nodige opbergruimte. Met vier stevige en makkelijk te verstellen poten zet u de bermkeuken in no time waterpas.

Het Al-Ko onderstel met lichtgewicht aluminium wagenbak zorgt voor een degelijke constructie. Bovendien is het hierdoor mogelijk om meer bagage in de wagenbak mee te nemen. Met vier uitdraaisteunen en neuswiel zorgt u voor de nodige stabiliteit.

Meer informatie
Productnaam Safari Lodge Deluxe vouwwagen
PLU 1258792
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Gaskomfoor, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Luifel aan voortent, Neuswiel, Spoelbak, V-dissel, Verplaatsbare voorwand, Voortent
Keuken Luxe bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapplaatsen 200 x 145 cm
Afmetingen voortent 400 x 250 cm
Afmetingen wagentent 400 x 210 cm
Totale afmetingen 660 x 500 x 250 cm
Materiaal wanden All Season
Materiaal dak All Season
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 364
Laadgewicht 386
Maximaal totaal gewicht 750
Kleur Beige