Safari Lodge Basic vouwwagen

Ten Cate All Season vouwwagen voor 4 tot 8 personen
€ 8.399,00
Bekijk verkooppunten

De Safari Lodge van Cabanon is geïnspireerd op de Afrikaanse lodges die te vinden zijn op de uitgestrekte savannes in Zuid-Afrika. De robuuste constructie maakt de vouwwagen zeer geschikt voor intensief en langdurig gebruik en beschikt over weervast en afwasbaar Ten Cate All-Season tentdoek. Door het schuine dak met extra afspanpunten is de Safari Lodge stormvast en ideaal als ‘basiskamp’.

Door de verplaatsbare voorwand is de tent geheel naar eigen smaak in te delen. Creëer een grote leefruimte met slecht weer, of kies voor ruimte onder de luifel met lekker weer door de wand naar achteren te plaatsen. Een optioneel voorwandpaneel met horrengaas houdt de tent insectvrij.

Rondom is de Safari Lodge voorzien van ventilatieroosters, dit houdt het leefklimaat in de vouwwagen prettig.

Het sterke bisonyl kuipgrondzeil is volledig inritsbaar. Regen, wind en insecten houdt u gemakkelijk buiten. Overigens is het grondzeil gemakkelijk en snel te reinigen. Door de overstek aan zijkanten blijft u elke regenbui te baas.

Voor de slaapgedeeltes is gekozen voor een donker gekleurd doek. Hierdoor blijft het langer donker en valt u makkelijker in slaap. De dubbele lattenbodem bevordert het slaapcomfort en de ventilatie.

Met een AL-KO onderstel en de lichtgewicht aluminium wagenbak blijft er extra gewicht over voor bagage. Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel.

Meer informatie
Productnaam Safari Lodge Basic vouwwagen
PLU 1258790
Merk Cabanon
Staat Nieuw
Geleverd inclusief Afdekzeil, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Luifel aan voortent, Neuswiel, V-dissel, Verplaatsbare voorwand, Voortent
Keuken Geen keuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Horrengaas voorwand, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen voortent 400 x 250 cm
Afmetingen wagentent 400 x 210 cm
Totale afmetingen 660 x 500 x 250 cm
Materiaal wanden All Season
Materiaal dak All Season
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht 321
Laadgewicht 429
Maximaal totaal gewicht 750
Kleur Beige